ACB

La Penya no pot frenar el potencial del Madrid (71-90)

Els blancs han fet un segon temps espectacular i han neutralitzat els 11 punts de renda del Joventut (40-29)

La Penya no ha pogut doblegar el Madrid i, per tan, no pot certificar la seva classificació per la Copa. Els blancs han trencat el partit amb un parcial de 0-15 al tercer quart que ha enfonsat la resistència verd-i-negre (71-90).

El Madrid ha sortit amb Taylor sobre Vives per no deixar pensar el cervell verd-i-negre. Els blancs, amb molt encert, han agafat vuit punts de renda (11-19) fins que Tavares ha fet la segona falta personal. Amb la segona unitat a pista ha augmentat el nivell d’intensitat i la Penya ha començat a retallar amb un Tomic imparable (12 punts i 6 rebots) i Feliz (7). A ells se’ls han sumat Ribas i Willis que han donat un màxim avantatge d’11 punts (40-29) enmig de l’eufòria d’un Palau Olímpic entregat. Abans del descans però dos triples del Madrid han igualat el matx de nou (42-38).

L’inici de tercer quart ha tornat a ser molt bo del Joventut, que ha arribat a manar de 10 punts (51-41). Però han reaccionat els de Pablo Laso i un triple de Llull des de set metres ha empatat el matx (51-51). Llull ha continuat fent mal amb un 2+1 enmig d'un parcial de 0-15 (51-56). El parcial ha continuat creixent amb un 7-24 i Yabusele imparable (58-65). Els de Pablo Laso s’han sentit molt còmodes i la Penya sempre ha anat una marxa o dos per darrera sense tenir opció de donar la sorpresa i remuntar els 19 punts d’avantatge que ha tingut el Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)