FIBA Champions

El Baxi vol certificar avui la copa

Bàsquet. ACB. Els manresans han de superar (21.30 h) un Obradoiro que està en hores baixes, tot al contrari d’un equip, el de Pedro Martínez, que juga amb confiança i donant espectacle

El Baxi Manresa intentarà certificar avui (21.30 h Movistar) el seu bitllet per a la copa i confirmar així la gran sorpresa del curs sent la gran revelació de l’ACB. Els de Pedro Martínez ho tenen tot de cara perquè han de superar l’Obradoiro, un rival que està en hores baixes i que ha perdut 8 dels últims 11 enfrontaments. Sobretot la diferència està en el nivell d’intensitat i confiança que tenen ara mateix els dos equips. Els de Pedro Martínez, si perdessin avui, tindrien una altra oportunitat per classificar-se diumenge vinent a la pista del MoraBanc en l’últim partit de la primera volta. En el duel d’avui debutarà el darrer fitxatge, Txemi Urtasun.

Rivals a Europa

Ahir es va confirmar que el Treviso serà també rival del Manresa en el grup de la següent fase de la FIBA Champions League juntament amb el Tofas Bursa. Els italians van vèncer el segon assalt al Lavrio grec (78-90) i han aconseguit el 2-0. El quart classificat sortirà del Burgos-Darussafaka de dijous en el tercer partit. Paco Olmos va debutar a la banqueta del Burgos amb un correctiu a Turquia (85-66) i va empatar la sèrie (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)