Eurolliga

El Barça troba a faltar els seus referents a Kazan (70-64)

Els blaugrana es desinflen en el segon temps i Hezonja i Lorenzo Brown desperten; John Brown, MVP

El Barça, sense Mirotic ni Abrines, ha perdut a Kazan. Saras ha donat minuts a Higgins i Calathes perquè vagin recuperant el ritme i el nivell competitiu però encara són lluny de la seva millor versió i el Barça ha trobat a faltar els altres referents (70-64). Diumenge, a dos quarts de set de la tarda, Madrid-Barça a l’ACB.

Jasikevicius ha sortit amb Calathes de titular el dia de la seva reaparició després de la lesió. Els blaugrana han començat amb poca intensitat i desencert i això ho ha aprofitat l’Unics per agafar avantatge (13-8). John Brown ha estat un malson perquè ha superat a Sanli primer i a Davies després amb 11 punts seguits. Al segon quart els blaugrana han començat amb un 0-10 que ha obligat el temps mort de Perasovic (17-24). Higgins ha recuperat la seva millor versió mentre Smits ha fet l’esmaixada del matx després d’un rebot ofensiu sense posar els peus al terra. El Barça ha mantingut la diferència (24-31) fins que els blaugrana han encaixat un 6-0 (30-31). Al descans, tot obert 31-35. Canaan ha acabat amb -5 de valoració i 0 punts i Hezonja amb només 2 punts.

Però al tercer quart els russos han augmentat el seu nivell d’intensitat i el despertar de Cannan i de Hezonja ha servit per liderar un parcial de 8-0 provocant un temps mort de Jasikevicius (47-41). En aquesta fase John Brown, que ha recuperat 7 pilotes -el seu rècord i tot i ser el líder en aquest aspecte tenia una mitjana de 2,7 per partit- ha mantingut la renda russa (59-51 després del triple de Lorenzo Brown). Els blaugrana han vist com s’agreujava la situació 66-56. Però tres bones defenses han permès al Barça situar-se a cinc punts (66-61) i Higgins ha errat el triple per pressionar més als russos a 1:43 pel final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)