Eurocopa

La Penya remunta a Hamburg i és líder en solitari (75-92)

Els verd-i-negres perdien de 12 punts però ha canviat tot amb un tercer quart impecable (46-62)

La Penya ha superat l’Hamburg en un partit on ha hagut de remuntar 12 punts de desavantatge i es queda líder en solitari del grup (75-92).

Els verd-i-negres han arrencat amb molt poca intensitat i l’Hamburg ha aprofitat aquesta passivitat per superar per tots costats a la Penya (24-12). Pau Ribas ha evitat que la situació fos pitjor amb cistelles de qualitat com una cistella des de mitja pista. La reacció però ha arribat amb l’entrada de Ventura que ha fet augmentat el nivell defensiu. Això, juntament amb l’activitat de Willis, ha permès anar retallant la diferència fins al descans on el millor ha estat el resultat (38-37).

Al tercer quart s’ha frenat els dos grans referents com són Homsley (11 punts) i Jaylen Brown (10). I sense motor ofensiu i amb una gran defensa verd-i-negra els de Carles Duran han canviat totalment el partit (43-51) amb un Pep Busquets imparable (11 punts). Els verd-i-negres estaven en ratxa i tres triples seguits han fet que la renda es disparés fins els 16 punts (46-62). Tot i això els alemanys han entrar al darrer quart amb opcions (56-66). Els alemanys han fet una darrera estirada amb un triple de Hollatz (63-68) però la Penya, amb un gran Willis, no ha perdonat.