NBA

Booker (43 punts) i els Suns, en plena forma

Els Cavs tomben els campions, els Bucks, i es confirmen com l’equip revelació de la temporada

Els Suns es mantenen clarament com el millor equip de la fase regular de l’NBA no només pel seu balanç (38-9) sinó també per les sensacions sobre el parquet. Aquesta matinada han imposat la seva defensa a la pista dels Jazz (97-105) i Devin Booker, un cop més, ha estat letal en atac (43 punts, 12 rebots i 4 assistències) ben acompanyat pel veterà Chris Paulen la direcció (21 punts i 5 assistències). Booker és el primer escorta de la franquícia que fa més de 40 punts i 10 rebots en un partit.

A l’Est es manté el duel pel lideratge entre els Heat (31-17) i els Bulls (30-17), que no afluixen. Els de Miami han guanyat a Nova York (96-110) amb 22 punts, 6 rebots i 5 assistències de Jimmy Butler i els de Chicago han fet el mateix a Toronto amb exhibició inclosa de Demar DeRozan (29 punts, 7 rebots i 7 assistències).

Els Cavaliers, tercers (30-19) han tombat a Cleveland els campions, els Bucks (115-99) ja amb Rondo –el substitut de Ricky Rubio– plenament integrat en la dinàmica de le’quip (20 minuts i 5 assistències). Love (25 punts) i Osman (23), sortint de la banqueta, han estat clau sortint de la banqueta. Antetokounmp (26 punts i 9 rebots) s’ha trobat massa sol. El triomf permet els Cavas mantenir el tercer lloc de la conferència davant els propis Bucks.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)