LEB Or

El Bàsquet Girona, amb el projecte ODS de l’ONU

L’equip jugarà amb una samarreta de joc negra a favor dels objectius de desenvolupament sostenible contra el Càceres

El Bàsquet Girona farà un seguit d’accions a favor dels objectius de desenvolupament sostenible, coneguts amb les sigles ODS, que impulsa l’ONU, la primera de les quals serà Pau, Justícia i Institucions Sòlides en el context del conflicte bèl·lic rus. És el setzè objectiu i promou unes institucions sòlides que afavoreixin la justícia i la pau per la situació actual de la guerra d’Ucraïna.

Els ODS són disset objectius impulsats per l’ONU que promouen accions per defensar els drets humans i la preservació de l’entorn natural. El club de Marc Gasol actuarà en el setè, tretzè i setzè objectiu. El primer fomenta el consum d’energia assequible i no contaminant. El segon promou l’acció pel clima i el seu benestar. El tercer defensa la pau, la justícia i institucions governamentals sòlides.

El Girona durà una samarreta de joc negra amb el missatge de l’ODS a la part del davant, aquest diumenge al migdia contra el Càceres. Al descans, els Marrecs de Salt farà una actuació.

Càritas, Creu Roja i Central Kitchen, que promouen activitats d’ajuda als afectats de la guerra, són les entitats amb qui col·labora el Bàsquet Girona, que ofereix el seu lloc web i la seva aplicació per fer aportacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)