ACB

Exercici de superioritat

Bàsquet. ACB. El Baxi Manresa trenca el partit amb un 17-0 en el segon quart i atropella l’Andorra exhibint el seu moment pletòric

Baxi Manresa 94 M. Andorra 60

BAXI MANRESA:Dani Pérez (5), Thomasson (7), Vaulet (11), Maye (13), Sima (8) –cinc–, Francisco (12), Dani Garcia (4), Steinbergs (5), Moneke (13), Rafa Martínez (8) i Valtonen (8). 19/36 de 2. 14/38 triples (3 Maye). 14/17 lliures. 42 rebots (7 Steinbergs, 6 Maye, 6 Vaulet). 22 assistències (7 Thomasson). 108 de valoració (14 Moneke).MORABANC ANDORRA:Hannah (8), Jelinek (10), Paulí (3), Llovet (7), Diagné (3) –cinc– Miller-McIntyre (4), Noua (5), Morgan (2), Arteaga (2), Olomuyiwa (6), Nakic (6) i Crawford (4). 14/35 de 2. 7/31 en triples (3 Jelinek). 11/19 lliures. 41 rebots (7 Miller-McIntyre). 10 assistències (5 Hannah). 46 de valoració (9 JelinekPARCIALS:17-14, 19-7 (36-21); 34-22 (70-43) i 24-17 (94-60).

El Baxi Manresa va posar la directa en el segon quart, va acabar atropellant el MoraBanc Andorra per 94-60 i consolida la seva tercera plaça de privilegi en l’ACB en un curs fins ara per emmarcar. Tanca una sèrie espectacular de tres triomfs en set dies que va arrencar amb la victòria a Madrid i va seguir amb la classificació per als quarts de la FIBA Champions League. El primer quart va ser igualat (17-14) i l’Andorra, que va anar al davant en diverses ocasions, va plantar cara. L’equip de Pedro Martínez va fer el primer estrip amb tres triples seguits en el segon quart –dos de Thomasson i un de Moneke– que van situar el 28-19 després d’un inici de quart amb dèficit anotador de tots dos conjunts. La sagnia va prosseguir i el parcial demolidor va ser de 17-0 (del 19-19 al 36-19). L’Andorra, superat, no va poder frenar l’exuberància atacant del seu rival –34 punts en el tercer quart– i, sovint precipitat, tampoc va desxifrar la intensitat defensiva manresana.