ACB

Xoc de trens al Nou Congost

Bàsquet. ACB. El Baxi Manresa, el millor local de la lliga, rep la Penya, que buscà el vuitè triomf seguit, amb ganes de revenja després del correctiu de la primera volta (20.45 h)

Si el Baxi Manresa, cinquè amb 17-9 i millor equip local de l’ACB, té una espina clavada, és la severa derrota que va encaixar a Badalona (105-61). Les ganes de revenjar-se de la desfeta i la temporada per emmarcar tant dels del Bages com de la Penya, tercera amb 18-8 i que aspira al segon lloc del Real Madrid (19-7), fan del duel d’avui (20.45 h, Movistar Deportes) una festa del bàsquet català. El Baxi Manresa arriba a la cita amb la moral pels núvols pel bon resultat europeu contra l’Unicaja, que haurà de confirmar dimarts vinent. La Penya arriba a la cita en plena voràgine d’èxits i busca el vuitè triomf seguit en l’ACB. “Esperem un partit dur contra un equip amb molt de talent que genera en diverses situacions. Tenim ganes i il·lusió i l’afició ens ajudarà a ser competitius”, subratlla Salva Camps, l’ajudant de Pedro Martínez. “El mes de març era important per situar-nos bé a l’ACB, i el d’abril ha de servir per seguir creixent, però si no juguem al màxim, serà difícil guanyar”, explica el tècnic del Joventut, Carles Duran. Els absents per lesió són Guillem Jou i Dani Garcia per part local i Ferran Bassas i Brandon Paul per part de la Penya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)