Lliga femenina 2

Derrota del GEiEG contra el Castelló (71-54) a Melilla

El GEiEG ha encaixat la primera derrota en la fase d’ascens a la Lliga Challenge, contra l’altre equip del Grup 2 que començava amb victòria dijous, per una diferència que pot comprometre les opcions de les gironines en cas de triple empat malgrat el 0-9 al darrer quart. El castelló ha acabat amb cinc jugadores per sobre els 10 de valoració, entre les quals l’alera de Vidreres Aina Martín, al GEiEG fins fa dues temporades i que acabava amb 8 punts (2 triples, 5 rebots, 2 assistències i 12 de valoració). Per l’equip que entrena Bernat Vivolas, 9 punts de Faustine Parra i 10 de Vane González.

L’empat a 2 de Maimouna Sall a 5:35 per acabar el primer quart són els únics punts grupistes fins que Alba Coma a 2:45 posava fi al 10-0 del Castelló, que arribaria al descans amb la màxima de 16 tot i la reacció gironina al segon quart (27-21 després d’un 0-7 que completava Vane González). El conjunt castellonenc ha superat la vintena de marge al tercer quart (50-39 triple de Pereira) i ha disposat d’una màxima de 25 (59-34 Dasia Evans). La tècnica a Gonález i a la nord-americana a 8:01 amb 64-39 era un punt d’inflexió per reduir l’avantatge amb un 0-9 (Parra) que tindria continuïtat fins el triple de Nuria Bagaria (71-54).