ACB

El Baxi Manresa perd a la pista del Tenerife (94-83) que fa un festival de triples

Els manresans encaixen 17 tirs de tres punts i sumen la tercera derrota consecutiva

El festival de triples del Lenovo Tenerife ha derrotat el Baxi Manresa que ha perdut per 94-83. Els illencs han anotat 17 tirs de tres punts i els manresans han encaixat la seva tercera derrota de manera consecutiva. Moneke ha destacat amb 25 punts i 43 de valoració.

El Manresa ha començat encertat i s’ha avançat de sis punts (8-16) en el minut sis, però el Tenerife ha fet una exhibició de triples en el primer quart (8 de 9). Els illencs han arribat al final dels primers deu minuts amb un 30-25. En el segon quart els manresans no han pogut seguir el ritme del Tenerife que s’ha començat a distanciar, ha arribat als deu punts d’avantatge (46-36) i al descans en tenia catorze, 54-40.

En la segona meitat el Baxi Manresa ha aconseguit tornar a entrar en el partit i s’ha situat a només sis punts per sota (60-54), però el Tenerife s’ha tornar a escapar al final del tercer quart amb el 72-61. En els darrers deu minuts el Manresa ha buscat apropar-se en el marcador i s’ha apropat a només set punts per sota un parell de vegades, però a un minut del final el Tenerife assolit la seva màxima avantatge de 15 punts (94-79) i ha deixat el partit sentenciat.