FIBA Champions

Són inconformistes

Bàsquet. FIBA Champions League. El Baxi Manresa reconeix que és un premi ser a la final a quatre de Bilbao però que volen el títol

El Baxi va fer ahir al Museu Nacional d’Història de Catalunya una trobada amb els mitjans com a prèvia de la final a quatre de Bilbao, on hi haurà més de dos mil aficionats manresans. A l’acte hi van assistir el president del club, Josep Sáez; el responsable del Baxi Jaume Alcover; el capità de l’equip, Guillem Jou, i el tècnic, Pedro Martínez. També hi havia dues llegendes com Jordi Singla i Joan Creus. La principal preocupació del Baxi ara mateix és l’estat físic de Dani Pérez i Francisco. Martínez va confirmar que tots dos hi seran però que la preocupació és amb el director de joc català: “El seu procés és més lent del que esperàvem i veurem en quin estat poden arribar.” Josep Sáez va destacar que, més enllà de fer més o menys història, el que és clar és que l’equip enganxa: “Que la gent torni al Congost amb la il·lusió.” El capità, Guillem Jou, va subratllar la pinya que hi ha: “Els jugadors que han fitxat pel Baxi ja saben abans de fitxar on van i que es trobaran un club humil però ambiciós.” Pedro Martínez també va recordar que l’anterior partit en què van tenir excitació, que va ser en la copa, no els va funcionar però és optimista: “Alguns jugadors tenen més experiència que d’altres, però tenim jugadors amb cert lideratge que estan fent la seva feina.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)