FIBA Champions

Quina marea vermella!

Afició. El Baxi Manresa aplega 3.000 aficionats a les graderies de Miribilla que fan sentir els seus herois com si juguessin al Nou Congost

Bilbao es va vestir de color vermell amb una marea d’aficionats que hi van arribar des de la capital del Bages: 3.000 seguidors del Baxi, que van ser majoria a les graderies de Miribillla. La rebuda que va tenir l’equip de Pedro Martínez a les portes del pavelló va ser impressionant.

De l’afició del Holon van arribar a la ciutat basca un miler de seguidors que van provocar molts problemes, sobretot quan van fer una càrrega per intentar entrar al pavelló, i hi van haver d’intervenir fins a cinc furgons de l’Ertzaintza. Als seguidors israelians no els van deixar entrar a Miribilla fins a 15 minuts abans de començar la primera semifinal entre el Holon i el Tenerife. Dels canaris només hi van assistir uns 300 aficionats, i del Ludwigsburg, poc més d’un centenar.

L’afició del Baxi Manresa va arribar en massa al migdia perquè la gran majoria es van desplaçar per carretera. Alguns ho van fer amb vespa, en una de les promeses que es van fer quan el Baxi es va classificar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)