Eurolliga

Saras Jasikevicius diu que la clau és: “fer les coses bé i no regalar res”

L’entrenador del Barça explica les seves sensacions abans d’afrontar la semifinal de l’Eurolliga contra el Real Madrid

L’entrenador del Barça Saras Jasikevicius ha explicat les seves sensacions abans de la final a quatre de l’Eurolliga. El tècnic ha comentar que l’equip està preparat per afrontar la semifinal contra el Real Madrid aquest dijous i buscar la classificació per la final. “L’equip està preparat i amb moltes ganes. Pensem en el rival i s’ha d’estar molt concentrat. El rival el coneixem i serà difícil de sorprendre” ha manifestat, i ha deixat clar el que és més important per ell: “Hem de fer les coses bé i no regalar res, és la clau”.

Respecte a con s’ha d’afrontar una final four ha comentat la seva experiència personal: “No hi ha secrets. Jo sempre dic que en la meva primera estava super nerviós. S’ha de passar per això. Pots parlar i preparar-los, però has de passar tu per aquesta experiència. Per alguns serà difícil. És l’hora dels que tenen més experiència.”

Saras Jasikevicius ha parlat del seu rival en la semifinal: “Haver guanyat els últims partits enfront el Madrid està en contra nostra. Ells tenen moltes ganes de guanyar-nos. Arriben en el millor moment de la temporada i estan jugant molt be”. Ha afirmar que és una final a quatre i que per això serà difícil, i ha explicat que a aquestes alçades de la temporada tots els jugadors tenen alguna coseta, però ha afirmat: “Crec que nosaltres estem be, potser el millor moment és difícil de saber, però hi arribem be”.

Preguntat sobre la importància de jugadors determinats el tècnic blaugrana ha manifestat: “Necessitem de tots, clarament hem demostrat que no depenem d’un sol jugador. Hem de trobar la gent que està funcionant en aquests moments”. Respecte a Mirotic ha dit que és molt important, però que si no està be altres jugadors hauran de fer un pas endavant, i sobre Higgins, que ha tornat després d’una llarga lesió, ha dit que te experiència, que no està al cent per cent, però que pot ser important.

Saras Jasikevicius no ha entrat a valorar quin percentatge de favoritisme poden tenir: “Si som favorits o no, no ens ha d’importar. Estem a 80 minuts del títol, i hem de guanyar el primer partit per tenir la oportunitat”. També ha dit que el Real Madrid i els altres dos rivals també estan a 80 minuts de ser campions i pensen el mateix que ells. L’any passat ja van disputar la final a quatre i el Barça va perdre la final. Sobre això ha manifestat: “És una nova final, un nou rival. Ajuda que hem passat per una final four junts, sempre es millor tenir aquesta experiència.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)