Lliga femenina

Irati Etxarri, primer fitxatge de l’Spar Girona 2022/23

Irati Etxarri (1,85 m, 1998) és la primera incorporació de l’Spar Girona per a la temporada que ve, per la qual l’Uni ja va anunciar la renovació per a les dues properes temporades de Rebekah Gardner i ja tenia lligades Laia Flores, Giedre Labuckiene i Magali Mendy. Binta Drammeh i María Araújo tenen opció de seguir un curs més i ara mateix el dubte és saber si laia Palau jugarà un curs més. El club ha convocat una roda de premsa aquest dimecres amb Cayetano Pérez i la capitana de l’equip.

“Una molt bona notícia el fitxatge d’Irati Etxarri per Girona i més el fet que sigui per dues temporades. Aconseguim una jugadora que serà important en els esquemes de l’equip. Una jugadora que l’avalen aquestes darreres temporades on ha estat de les millors jugadores de la lliga i més ben valorades i, per tant, seguim fem passes fermes cap a la construcció de la nova plantilla” diu Pere Puig, el director esportiu de l’Uni.

Etxarri s’ha consolidat aquest darrer curs al Cadí, en la seva quarta temporada a l’Alt Urgell. Sisena de la Lliga Femenina en valoració (16 de mitjana), novena en punts (14) i cinquena en rebots (8), era la millor jugadora estatal en aquests rànquings i va ser designada la millor jugadora de l’estat de la competició –Gardner és la MVP– a més de la millor alera-pivot.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)