Lliga femenina

Laia Palau anunciarà demà el seu futur

Laia Palau (Spar Girona) ja ha pres una decisió definitiva sobre el seu futur i demà la comunicarà en una roda de premsa (10 h, Fontajau) al costat del president del club, Cayetano Pérez. La jugadora, de 42 anys, va fitxar l’estiu del 2018 pel club gironí i ha anat renovant temporada per temporada després de col·laborar en alguns dels principals èxits de l’equip com la lliga del 2019, la supercopa del 2020 i la copa del 2021, a banda de la classificació per als quarts de final de l’Eurolliga els dos últims anys.

Palau es va retirar de la selecció espanyola després dels Jocs de Tòquio de l’any passat. La barcelonina no va poder acabar l’últim partit de lliga per culpa d’una lesió al bessó, la mateixa que li va impedir començar la lliga.

El club ha ofert a la jugadora dirigir l’acadèmia que portarà el seu nom a partir del curs 2022/23 i que servirà per reconstruir els equips de base després del trencament amb el GEiEG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)