Eurolliga

Micic enfonsa l’Olympiacòs al darrer segon (74-77)

El serbi ha esgotat els últims 19 segons amb 74-74 i se la jugat amb un triple frontal espectacular

L’Efes s’ha convertit en el primer finalista de l’Eurolliga en superar l’Olympiacòs (74-77) amb un triple frontal al darrer segon de Micic que havia esgotat tots els últims 19 segons. .

El matx ha arrencat amb els grecs molt encertats en atac i ofegant les transicions turques (12-4). Però la reacció dels d’Ataman ha arribat amb l’encert exterior de Larkin (4 triples seguits) i de Micic (1) que han fet que els turcs anotessin més des del triple (6/12) que tirs interiors (5/12). L’Efes s’ha situat per primera vegada per davant després d’un triple de Larkin (41-42) però una cistella de McKissic ah deixat el 43-42 del descans. Vezenkov no ha anotat cap punt amb un 0/3 tirs de camp.

Al tercer quart l’Efes ha començat llançat (45-51) obligant a Bartzokas a demanar un temps mort. En aquesta fase Larkin i Micic han estat solidaris i han focalitzat el joc d’atac deixant sols a companys seus com Bryant que ha clavat dos triples seguits i una esmaixada de Dunston ha donat la màxima renda als turcs (48-59). Abans d’acabar el període l’Olympiacòs ha reaccionat amb la primera cistella de Vezenkov (56-62). L’entrada en escena de Dorsey ha revolucionat aquesta fase del matx amb un triple al darrer segon del quart (63-66). Els darrers minuts han estat d’infart i amb 70-71 Vezenkov ha errat un triple per posar per davant els grecs i després un altre per empatar (70-73). Tot i així els turcs s’han jugat les últimes accions amb jugades individuals de Micic que no ha estat encertat i a 19,5 segons pel final Martin ha empatat (74-74). La pilota l’ha agafat Micic que ha deixat passar el temps i en el darrer segon ha anotat una cistella que val el bitllet per a la final.