Eurolliga

Els moviments que venen

Futur. Del projecte del Barça acaben acord Davies, Smits, Hayes i Exum, i s’haurà de prendre una decisió amb Oriola, que té dos anys més signats però que no entra en els plans

El Barça ja està treballant des de fa mesos per confeccionar la plantilla pel curs vinent. A priori el president blaugrana, Joan Laporta, va assegurar que es mantindria el pressupost, però hi ha molts contractes que són progressius i en creixement i això fa que la mateixa plantilla ara mateix sigui més cara. Només hi ha quatre jugadors que acaben contracte, que són Brandon Davies, Rolands Smits, Hayes-Davis i Dante Exum. De la base tenen lligam professional Caicedo, Ubal i Nnaji. Un dels casos més complicats que hi ha ara mateix sobre la taula és el del capità, Pierre Oriola, que té encara dos anys més de contracte però que clarament no està entrant en els plans de Jasikevicius. Ell i Sergi Martínez van ser els descartats per a les semifinals. Amb qui sembla que hi haurà entesa és amb Nikola Mirotic perquè continuï. El club no pot assumir la fitxa que té el curs vinent i s’està buscant un acord perquè surti més barat i per poder-lo pagar amb més temps.

Satoransky està lligat?

Una de les peces que es pot sumar al projecte blaugrana és la del base txec Tomas Satoransky, que estava jugant a l’NBA aquesta temporada. Qui està descartat és Shengelia, que podria continuar a Bolonya, amb el qual ha aconseguit el bitllet per a l’Eurolliga del curs vinent. Ahir el web Thehomeofglory avançava un possible acord per a l’arribada de Vesely. El pivot txec del Fenerbahçe ha estat un dels desitjos en diferents anys del Barça, però l’operació mai no ha estat possible. Ara el club turc ja ho veu amb bons ulls.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)