NBA

Els Heat s’encomanen a Adebayo i assalten el DT Garden sense Butler

Els Heat s’han encomanat al pivot Bam Adebayo (31 punts, 10 rebots i 6 assistències) i a l’eficiència defensiva –19 pilotes robades– i han assaltat el DT Garden de Boston per 103-109 avançant-se per 2-1 en el final de la conferència Est. Els de Miami s’han sobreposat a l’absència significativa per una lesió en un genoll de la seva estrella Jimmy Butler i recuperen el factor pista. Adebayo ha estat ben escortat per P.J. Tucker (17 punts i 7 rebots). El mal dia de l’irregular estrella local Jayson Tatum (3/14 en tirs), ha contribuït a la causa d’un equip molt eficient en atac en el primer temps i que ha sabut defensar en el segon: 18-39 en un primer quart expeditiu i 47-62 al descans. Un parcial de 20-6 a tres minuts del final, ha donat esperances als de Boston, però les cistelles d’Struck i Adebayo han posat fi a la insurrecció.