ACB

El Baxi Manresa cau clarament a Madrid (93-76)

L’equip blanc ha exhibit múscul des del primer moment i s’ha mostrat molt superior al conjunt bagenc en el primer assalt dels ‘play-off’

El Baxi Manresa ha perdut clarament el primer assalt dels quarts de final al play-off al títol de la lliga ACB contra el Real Madrid (93-76), que ha superat el conjunt bagenc en totes les facetes del joc. Més enllà de la contundència en el joc i en el resultat, l’equip de Pedro Martínez tindrà l’oportunitat de forçar el desempat si dissabte vinent guanya al Nou Congost (16.30 h). Dins de la desfeta al Wizink Center, els millors números dels manresans han estat per a Francisco, amb 12 punts i 10 de valoració.

Amb un domini aclaparador en el rebot (19-5), el primer quart ha estat totalment controlat pel conjunt blanc davant un Baxi amb llacunes defensives i que no acabava de trobar el ritme en atac (21-14). En el segon quart l’escletxa s’ha fet encara més gran. El Madrid sortia clarament vencedor del combat físic i aprofitava el poc encert vermell de cara cistella per furgar la ferida en les transicions. Pedro Martínez no trobava tecla i veia com el seu equip arribava al descans amb 19 punts de desavantatge (48-29).

Després de la represa, el Baxi ha millorat els percentatges de llançament, però intercanvi de cistelles continuava afavorint els interessos dels de Pablo Laso (71-49). Per al Baxi li ha quedat el consol de guanyar l’últim parcial per 22-27, que ha servit per maquillar el resultat final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)