ACB

Guanyar un doblet seria un bon curs

Bàsquet. ACB. El Barça comença el quarts (21 h, Movistar) essent favorit contra el Gran Canària i amb l’objectiu de deixar enrere l’Eurolliga i pensar a afegir la lliga al títol de la copa

Després de la decepció de l’Eurolliga els blaugrana, tot i tenir-ho encara en ment, intentaran avui (21h Movistar) centrar-se ara en l’ACB amb l’objectiu de poder guanyar un títol que li donaria un doblet afegit a la copa. Tot i no guanyar la competició europea seria un bon curs i, a més, voldria dir que el Madrid no ha guanyat res. Jasikevicius ha tingut poc temps de descans i poc temps per preparar el matx. Aquest curs a la lliga regular el Barça va guanyar al partit d’anada a Las Palmas (64-82) i va fer el mateix en el Palau Blaugrana (98-80). Els de Porfi Fisac, qüestionat tot i tenir un any més de contracte, han fracassat aquest curs a l’Eurocopa, on van quedar eliminats amb el factor pista als quarts de final contra el MoraBanc i, a l’ACB, tot i tenir un dels millors pressupostos, ha entrat com a vuitè a última hora i perquè el Bilbao va perdre a l’última jornada. Laprovittola, però, valora el seu rival: “El Gran Canària serà un rival dur. En una sèrie a tres partits, pot passar qualsevol cosa. Sobretot contra un equip que té molt de talent i molta capacitat anotadora.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)