Lliga femenina

Bernat Canut, nou tècnic de l’Spar Girona

Bernat Canut (1988) és l’escollit de l’Uni per ser l’entrenador de l’Spar Girona el curs 2022/23. El tècnic del Cadí la Seu les cinc darreres temporades arriba a Fontajau després de nou anys al Sedis i havent liderat el projecte de l’equip de l’Alt Urgell en els debuts a la copa –tres edicions (2019, 20 i 22)– i en competició europea (19/20 i 20/21).

Canut serà, doncs, el substitut d’Alfred Julbe, que anunciava la seva decisió de no esperar l’oferta de renovació del club gironí el mateix dia que el lleidatà feia una roda de premsa a La Seu. A Girona, es retrobarà amb Irati Etxarri, la jugadora que ha dirigit les quatre darreres temporades i que en aquest últim exercici era la jugadora franquícia del Cadí, convertint-se en la millor alera-pivot de la lliga femenina i la MVP estatal de la competició.

“Quan vam ser coneixedors que no seguiria al Cadí la Seu, i després de la gran tasca que ha fet, vam pensar que seria un bon perfil per entrenar al nostre Spar Girona” destaca Pere Puig, que diu estar content pel fitxatge. “És un entrenador jove amb una trajectòria molt bona a la Lliga Femeninai amb moltes ganes de continuar creixent. És una persona que ens pot aportar molt al projecte de l’Uni i sobretot ajudar-nos amb aquest objectiu que ens marquem cada any amb fer un pas més amb la nostra trajectòria” hi afegeix el president del club, Cayetano Pérez, que li dona la benvinguda i desitja que el curs que ve “sigui de molts èxits per tots”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)