ACB

El Barça remata el Gran Canària en l’últim quart (93-82)

L’equip blaugrana eleva el llistó defensiu i reacciona en els últims minuts un partit que se li havia complicat en el tercer període

El Barça s’ha acabat emportant el primer assalt dels quarts de final contra el Gran Canària (93-82) en un partit que se li havia complicat en el tercer quart. La major intensitat defensiva en els últims minuts i la direcció de Nick Calathes (10 punts, 9 rebots, 12 assistències i 28 de valoració) han estat determinants per prendre avantatge en la sèrie que viurà el seu segon capítol diumenge a Gran Canària (21 h).

El conjunt illenc ha colpejat primer, però 9 punts gairebé consecutius de Mirotic aprofitant les transicions i la bona connexió amb Calathes i Laprovittola han capgirat el resultat (16-14). L’energia d’Exum ha donat un nou impuls als blaugrana que han tancat el primer quart amb 24-17 després d’una esmaixada espectacular de l’escorta australià. Amb l’embranzida de l’oceànic, el Barça ha estirat el marcador fins al 34-20 amb bona aportació dels jugadors de la banqueta. El Gran Canària ha passat de la zona a la defensa individual i aprofitant un cert relaxament local ha replicat amb un parcial de 3-12 (37-32) amb Slaughter, Pustovyi i Shurna com a referents ofensius. Amb Calathes i Mirotic altre cop en pista, el conjunt de Saras Jasikevicius ha redreçat el rumb i ha arribat a l’equador amb 9 punts de renda (48-39). La mala notícia per als blaugrana ha estat Sanli, que ha hagut de ser traslladat a l’hospital després de quedar commocionat en un xoc amb Shurna.

En el tercer quart, el Gran Canària ha elevat la intensitat, ha controlat el rebot i ha ajustat el resultat fins al 67-64. La irrupció d’Ennis i els 7 punts del vilanoví Miquel Salvó feien encendre els llums d’alarma al Palau. Ja en l’últim quart, el Gran Canària persistia (72-70), però amb un quintet més defensiu i afinant la punteria amb els triples el Barça ha agafat aire i ha acabat sentenciat un primer assalt per 93-82 en què el Palau també ha jugat un paper clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)