ACB

El Barça i la Penya, a les Canàries

Bàsquet. ACB. Els blaugrana (21 h) –sense Sanli, que ja ha sortit de l’hospital– i els verd-i-negres (13 h) busquen sentenciar els quarts contra el Gran Canària i el Tenerife, respectivament

El Barça va viatjar ahir a Las Palmas de Gran Canària (21 h, Movistar) sense el pivot turc Sanli, que, després de passar la nit a l’hospital en observació pel cop que va rebre al cap en el primer assalt, s’ha quedat a Barcelona per precaució. Sí que ho han fet Abrines i el jove Nnaji, mentre que Jasikevicius haurà de decidir avui quin extracomunitari deixa fora de la convocatòria: Higgins o Exum. L’ex-Gran Canària Kuric va parlar del matx: “Serà un partit difícil. El Gran Canària és un equip molt talentós, però hem de continuar jugant com nosaltres sabem.” D’altra banda, la Penya també ha viatjat a les Illes Canàries, en aquest cas a Tenerife, per intentar certificar (13 h) el seu pas a semifinals després de 14 anys si supera el Lenovo en el segon partit de la sèrie. Carles Duran, que encara no pot comptar amb Brodziansky, va decidir viatjar ahir a la tarda sense entrenar-se en un Santiago Martín que serà un infern. Guillem Vives tenia clar el que ha de fer l’equip: “El pla és el mateix que en el primer duel: sortir molt agressius.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)