ACB

Benvinguts a l’espectacle

Bàsquet. ACB. La Penya i el Barça protagonitzen avui un tercer assalt de semifinals (21 h, #Vamos) de màxima tensió en què tots saben que un triomf pot ser clau; s’esperen 12.000 espectadors

Fa 29 temporades que el Joventut no arriba a una final de l’ACB. Una dada que certifica quant temps fa que la Penya no torna a estar entre els grans. Ni els millors anys d’Aíto, Rudy i Ricky van servir per ser en una final tot i guanyar l’Eurocup, la copa i fer un bàsquet que va meravellar a Europa. És per això que la passió s’ha desfermat a Badalona, on aquest vespre (21 h, #Vamos) hi haurà pràcticament 12.000 espectadors en un Palau Olímpic ple, igual que divendres vinent en el quart assalt de la sèrie de semifinals. Els dos equips coincideixen que qui surti victoriós avui farà un pas molt important per ser a la final. El Barça, per la seva banda, està obligat a reaccionar després de perdre el factor pista. Una cosa que no preocupa en excés perquè té marge per solucionar la situació, com ja va fer en els quarts de final de l’Eurolliga contra el Bayern després de perdre un partit al Palau Blaugrana i després guanyar a Munic.

Feliz si; Vladi, també?

Tot i l’esquinç que es va fer al turmell, el base dominicà Andrés Feliz estarà a disposició de Carles Duran. També podria entrar en rotació Brodziansky, encara que siguin cinc minuts, per donar descans a Willis i no desgastar Parra de quatre. L’eslovac es va lesionar fa dos mesos però fa dues setmanes que té l’alta mèdica. Jasikevicius haurà de determinar quins jugadors torna a deixar fora de la convocatòria. En el primer assalt van ser Exum i Oriola, i en el segon Higgins i va repetir el pivot de Tàrrega. En el partit de la lliga regular a l’Olímpic la Penya va guanyar per 83-72.

ELS VESTIDORS

Tindrem moments complicats però ho hem de portar amb normalitat; tenim la nostra gent, són clau i estan increïbles
Pau Ribas
No és la primera vegada que estem en una situació com aquesta havent perdut el factor pista, veig bé l’equip
Nikola Mirotic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)