LEB Or

Les entrades per a la final a quatre de Girona esgotades

LEB OR El Bàsquet Girona comptarà amb el gros de l’afició a Fontajau. Després de sortir a la venda, es desferma la demanda d’entrades a la zona gironina

La fal·lera pel bàsquet a la ciutat de Girona no ha mort. A les tres de la tarda, la Federació Espanyola de Bàsquet ha posat a disposició de tots els aficionats les entrades per a la final a quatre que es disputa a Fontajau el cap de setmana del 18 i 19 de juny. El premi no és altre que una plaça per ascendir a la lliga ACB i acompanyar el Covirán Granada, que ja va fer la feina liderant la lliga regular. En el repartiment de les entrades, la FEB ha dividit Fontajau per sectors i ha ofert als clubs poder aplegar els seus aficionats. El web no ha temps de saturar-se perquè la demanda per comprar l’abonament ha molt alta. No hi ha hagut pausa per als abonats del Bàsquet Girona, que fins i tot han hagut decomprar entrades en sectors més allunyats de la zona gironina. Els blocs estaven dividits en els quatre equips, Palència, Estudiantes, Lleida i Girona, per omplir l’aforament total del pavelló, que serà de 5.500 espectadors amb la graderia extensible. Dins d’aquests blocs també hi ha espai per al públic general en zones entremig de les aficions dels semifinalistes. El Palència ha cedit tres dels seus quatre blocs a la venda general i l’afició de Girona no ha perdut l’oportunitat per respondre en massa i poder assistir al cap de setmana històric a la ciutat. Els preus de les entrades van dels 20 euros a la graderia extensible fins als 120 a la fila zero. Aquests preus són per presenciar els dos dies de partits, un total de quatre enfrontaments. Els preus han sigut més que raonables per presenciar un esdeveniment que comptarà amb una zona habilitada per als aficionats per poder fer ambient als voltants del pavelló. Una de les incidències del dia tingut lloc pocs minuts abans de les tres. La FEB ha obert l’opció de comprar els abonaments abans d’hora i això ha fet que la zona del Bàsquet Girona quedés plena. Alguns aficionats gironins han hagut de buscar un altre bloc i, fins i tot, han hagut de comprar-ne en una zona d’aficionats visitants. Tot fa pensar que la final a quatre tindrà una presència de públic local molt elevada, seguit de l’afició del Lleida i de l’Estudiantes. Per contra, el Palència no desplaçarà gaire gent i només omplirà un bloc a Fontajau. La ciutat de Girona es vestirà de gala per viure un cap de setmana que podria ser històric en clau esportiva. No només amb la final a quatre que podria suposar el retorn d’un equip masculí a l’ACB, sinó també perquè hi haurà en joc un partit decisiu per al Girona de futbol per ascendir a primera divisió. Sense cap mena de dubte, un cap de setmana intens per veure un possible doble ascens a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)