LEB Or

“El favorit és l’Estudiantes per pressupost, equip...”

Bàsquet. LEB Or. El base del Bàsquet Girona Josep Franch traspassa tota la pressió a l’equip madrileny, tot i que assegura que tenen una oportunitat històrica i que estan en un bon moment

A només 48 hores per disputar-se una de les cites més importants de la història del Bàsquet Girona per tornar a l’elit, un dels grans referents de l’equip, el badaloní Josep Franch, ha volgut traspassar la pressió a un dels seus rivals directes: “Nosaltres no som favorits, ho és l’Estudiantes, per pressupost, projecte i plantilla, la pressió la tenen ells. Sí que és cert que poder jugar a casa, a Fontajau, és un plus per a nosaltres”. Pel base del Bàsquet Girona, el temps que ha passat des que van assolir la plaça per a la final four fins ara s’ha fet llarg: “Ja tenim ganes de competir, ha estat un final de temporada una mica atípic perquè vam acabar l’últim partit de play-off fa dues setmanes i ha passat massa temps; això sí, hem tingut temps per preparar la final four, però amb menys ritme competitiu que el Lleida.” Franch, en declaracions a En joc de la Xarxa, però, va reconèixer que jugar a Fontajau és un fet diferencial: “És el pavelló on entrenem tota la temporada, tenim referències; jugar a Fontajau és un plus, hi ha repartiment d’entrades per als quatre equips, però a Girona la gent s’ha mogut molt i tenim una bona línia a casa amb la nostra gent.” El base va parlar del Lleida, el rival en semifinals: “Tenen un joc molt polivalent i tenen molt clares les seves armes, Schreiner i Juani estan fent un final de temporada impressionant, Carrera juga a un nivell alt, Badji en la posició de 5 marca diferències i Encuentra sap les trampes que ens ha de fer”.

95% d’ocupació hotelera

La ciutat gironina va confirmar ahir que l’ocupació pràcticament és total davant la cita.

HOTELS

Girona està en un 95% d’ocupació davant la cita de la ‘final four’ de la LEB Or
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)