Lliga femenina

Georgina Bahí torna al Cadí La Seu

Georgina Bahí (1,90 m, 1989) viurà una tercera etapa al Cadí La Seu el curs 2022/23. Serà la novena temporada de la pivot gironina al Sedis, el club que deixava per jugar aquest darrer curs a Lugo en el projecte de l’Ensino. gairebé 6 punts, 4 rebots i 7 de valoració són les estadístiques que ha acreditat la darrera temporada a la lliga femenina. A l’Eurocopa, 5,9 6,1 i 10,5.

“Una gran notícia pel club, equip i ciutat que torni una jugadora amb tot el que significa i ha significat per tothom aquests últims anys” diu Jordi Acero, que sobre el segon fitxatge de l’estiu a l’Alt Urgell després del de Júlia Soler, destaca: “El seu retorn ens donarà moltes coses. El seu saber estar a pista, coneixedora des de fa molts anys de la lliga, el seu talent humà i com a jugadora… Són tot coses positives. Ajudarà a les joves a involucrar-se i a treballar, a tenir una bona ètica de treball. Com bé sabem, és una jugadora que obra el camp i ens donarà capacitat de tir en la posició de quatre. Personalment per mi és un privilegi poder ser el seu entrenador aquesta pròxima temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)