ACB

Tret de sortida a la campanya d’abonaments

Bàsquet. ACB. El Bàsquet Girona obre el període de renovacions, del 29 de juny a l’1 de juliol, i a partir del 5 de juliol s’engega el de noves altes

El Bàsquet Girona obrirà la setmana vinent el període de renovacions, del 29 de juny a l’1 de juliol, i a partir del 5 de juliol s’engegarà la campanya de noves altes després de l’històric ascens a l’ACB assolit diumenge a Fontajau. El club, fidel a l’eslògan “Ho volem seguir petant”, vol aprofitar l’eufòria i l’efervescència del moment per omplir de nou Fontajau el curs vinent en una temporada d’emociones fortes en què els aficionats podran veure alguns dels millors jugadors del panorama actual.

L’abonament inclou tots els partits de la temporada regular de la lliga ACB. Els preus, que van des dels 120 euros per la zona familiar i el fons superior, fins als 290 del central inferior i els 1.900 de la fila zero, estaran segmentats per zones (central, lateral i fons), les quals estaran dividides en blocs: inferiors i superiors. Tots els detalls de la campanya ja es poden consultar al lloc web del club.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)