ACB

Pedro Martínez, el somni del Bàsquet Girona

Bàsquet. ACB. El tècnic, amb contracte amb el Baxi Manresa, ja va ser entrenador a Fontajau el curs 2007/2008 amb Marc Gasol

Si alguna cosa ha demostrat Marc Gasol i el seu Bàsquet Girona és que els sobra ambició. És per això que ara mateix estan buscant un entrenador al mercat i els noms que hi ha sobre la taula són de màxim nivell. El somni de l’equip gironí seria poder tenir a la banqueta Pedro Martínez, que ja va ser l’entrenador de l’equip gironí el curs 2007/08 amb Marc Gasol a la plantilla. Llavors, però, eren altres temps, amb jugadors de la talla de Sada, Montañez, San Emeterio, McDonald i Middleton. Pedro té contracte amb el Baxi Manresa i el club manresà compta amb ell, però Pedro ja va reconèixer que s’havia reunit amb el València per escoltar les seves propostes i podria fer el mateix amb el Bàsquet Girona.

En el club del Bages ha plegat aquesta setmana el president, Josep Sáez, que era de màxima confiança de Pedro.

Patrocini

El futur de Sevillano és obert

Un jugador que s’ha convertit en referent del Bàsquet Girona els darrers anys ha estat Gerard Sevillano, que va arribar el 2019 i que ha ajudat el club a anar pujant graons fins a arribar a l’ACB. El badaloní té un any més de contacte i la seva intenció és tenir l’oportunitat de continuar. El club espera definir quin és el tècnic per saber les seves intencions i poder quedar-se amb un rol clar i ser un comodí per al tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)