ACB

Thomas Heurtel: “Amb el que va passar a Atenes vaig destruir la meva temporada”

Thomas Heurtel ha viscut aquest any una de les temporades més difícils de la seva carrera com a jugador professional de bàsquet. Després de la polèmica sortida del seu anterior club, el Barça, i el posterior fitxatge pel Real Madrid, un acte d’indisciplina a Atenes en la prèvia d’un partit d’Eurolliga contra el Panathinaikòs va suposar que Pablo Laso prengués la decisió d’apartar-lo de les convocatòries de forma gairebé definitiva.

Després de tota la polèmica i una temporada plena d’alts i baixos, el base francès ha trencat el seu silenci a L’Équipe i ha parlat de la situació que ha viscut al Real Madrid o de la seva sortida del Barcelona, entre altres temes.

“Vaig sortir per Atenes abans del partit. La situació de l’equip no era bona, veníem amb moltes derrotes. Es diu que vam tornar l’endemà al matí, però això és fals. M’entristeix molt pensar en aquell moment, vaig dur a terme una dolenta tria i vaig destruir el que estava tractant de construir al Madrid. Si pogués tornar enrere, mai cometria el mateix error”. El jugador ha assegurat que no ha volgut parlar abans perquè hauria estat egoista per part seva fer declaracions durant el play-off de lliga.

Sobre la sortida per la porta del darrere del conjunt culer la temporada passada després de ser enxampat en plenes negociacions amb el Real Madrid, Heurtel ha reconegut la seva part de culpa en com es van precipitar els esdeveniments. “Els meus antics agents estaven negociant una sortida. Estaven parlant amb el Madrid, jo ho sabia, però no el Barça, que pensava que fitxaria pel Fenerbahçe. Els meus agents em van demanar que viatgés amb l’equip a Istanbul i el club ho va descobrir tot abans del partit contra l’Efes”, ha assegurat un Thomas Heurtel que també ha donat la seva opinió sobre el que va passar després d’aquell partit a Turquia i el suposat abandonament al jugador a l’aeroport: “Estava esperant per pujar a l’autocar i em van dir que ells se n’anaven i jo em quedava, que m’aconseguien un bitllet d’avió per a l’endemà. Rodrigue Beaubois em va recollir i em va acompanyar. Hauria d’haver-me negat a viatjar a Istanbul, posar les meves cartes sobre la taula, dir la veritat sobre amb qui estava negociant, fins i tot si això significava córrer el risc que el Barça rebutgés fer l’operació. El club sempre havia estat clar i just amb mi”.

En darrer lloc, Heurtel també ha repassat la seva relació amb l’entrenador Sarunas Jasikevicius, que en paraules del mateix jugador, ja va començar una mica torta des d’un principi. “A Barcelona havia assolit un gran nivell de maduresa i havia guanyat tres copes. Però tan aviat va arribar Saras, ell no m’estimava a l’equip. No en sé el motiu. Podria haver marxat, però volia demostrar-li que s’equivocava. No va passar i em va posar en una posició incòmoda. La seva arribada al Barça ho va canviar tot, i després de l’incident a Istanbul, ja ni tan sols em van parlar. Va ser una cosa molt dura per a mi i la meva família”, admet Heurtel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)