ACB

Jokubaitis aparca el somni NBA

Bàsquet. ACB. El lituà ha renunciat a anar a la lliga d’estiu de Las Vegas amb els Knicks, com va fer la temporada passada, i se centrarà en l’europeu; el Barça intensifica l’intent de fitxar de nou Kalinic

Mentre els rumors se centren en si arriba Satoranski o si marxa Calathes –tot i que té contracte– un altre base continua fent passos de blaugrana. Rokas Jokubaitis ha confirmat a la franquícia dels Knicks que no participarà, com ho va fer el curs passat, en la lliga d’estiu de Las Vegas i que se centrarà a disputar l’europeu del setembre amb Lituània. Jokubaitis, que segons Donatas Urbonas s’ha operat de l’orella, estarà ara fora de l’activitat per recuperar-se i arribar bé a la concentració lituana. D’altra banda, el nom de Kalinic torna a aparèixer amb força en l’òrbita blaugrana després de confirmar-se que no ha cobrat els últims tres mesos de l’Estrella Roja, on és el jugador que més ha cobrat de la història del club serbi. Això li podria obrir la porta a marxar tot i tenir contracte, mentre també s’hauria de solucionar el tema dels seus drets ACB que té el València, el seu anterior club.

Heurtel, ja oficial

Després de les declaracions que va fer a L’Équipe, on reconeixia els seus errors en el Barça i el Madrid, el club blanc va fer oficial que no continuarà a les ordres de Pablo Laso, una cosa més que esperada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)