ACB

Tomic amplia el contracte: 2+1

Bàsquet. ACB. El pivot verd-i-negre tenia una opció d’un any més per continuar a Badalona però ha arribat a un acord per prorrogar-lo un segon any més; Maye no continuarà a Manresa

Ante Tomic continuarà a Badalona com a mínim dos anys més. Ahir s’acabava el termini perquè les dues parts donessin l’OK a l’any que hi havia opcional, però van arribar a un acord per prorrogar-lo dos anys més amb un tercer d’opcional. Tomic (35 anys) és un referent de la Penya. D’altra banda, l’aler-pivot del Baxi Manresa Luke Maye no continuarà el curs vinent a Manresa. Havia estat una peça important de Pedro Martínez, que continua sent la prioritat de la banqueta del Bàsquet Girona.

1,5 milions per a la copa

D’altra banda, ahir la Diputació de Barcelona va aprovar destinar 1,5 milions d’euros per col·laborar amb l’Ajuntament badaloní per la copa. L’alcalde, Rubén Guijjaro, del PSC igual que la Diputació, va explicar que els diners es destinaran a la millora de pavellons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)