ACB

Pedro Martínez renova a Manresa fins al 2024

El tècnic badaloní tanca així un estiu on ha tingut interès, entre d’altres, del València i del Bàsquet Girona

El Baxi Manresa i Pedro Martínez allarguen la seva relació per a les properes 2 temporades. L’entrenador barceloní es queda al que considera “casa seva”. Serà la seva 9a temporada a la banqueta del Bages, la 4a consecutiva d’aquesta tercera etapa. Martínez començarà aquest any la seva 30a temporada com a entrenador a l’ACB. Després d’una temporada històrica, el Baxi Manresa aconsegueix la continuïtat d’un dels artífexs de l’èxit de l’equip. Pedro Martínez, un dels millors entrenadors de l’estat espanyol i el tècnic amb més partits d’experiència que actualment és a la lliga -amb 948 partits-, es quedarà al club on haurà estat més temporades. Amb un total de 342 partits (279 de lliga, 21 de Copa, 12 de Lliga Catalana i 30 de Basketball Champions League), Pedro Martínez és el tècnic que ha dirigit més cops el Bàsquet Manresa.

També continuaran fins el 2024 a l’equip els seus dos ajudants, Salva Camps i Marc Estany. Camps ja va ser el seu assistent a Gran Canària i va arribar a Manresa després que Xevi Pujol es convertís en Director Esportiu del club. Estany ha estat escuder de Martínez en les 3 darreres temporades. Pedro Martínez ha declarat que està “molt content de seguir formant part de la família manresana». De cara a la vinent temporada, assegura que “esperem fer un equip competitiu, ja que tenim molts canvis per endavant, però volem mantenir els valors que hem mantingut les darreres temporades; esperem poder seguir gaudint de l’esport, la nostra afició i fent les coses el millor que puguem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)