Eurolliga

L’Spar Girona ha de passar per la prèvia

El Villeneuve és l’equip que ha fitxat Kennedy Burke i la Virtus té Miguel Méndez a la banqueta. Els partits l’11 i el 13 d’octubre

El Villeneuve d’Ascq-LM francès i la Virtus Segafredo de Bolonya seran els rivals de l’Spar Girona en la prèvia de l’Eurolliga, que es disputarà en un torneig triangular els dies 11 i 13 d’octubre. L’Uni, que ha disputat els quarts de final de la màxima competició continental els dos darrers cursos, tenia coll avall que hauria de superar la prèvia per no haver-se classificat per la final de la Lliga Femenina. El conjunt francès és el que ha fitxat Kenney Burke, mentre l’italià ha fet un projecte molt ambiciós que lidera des de la banqueta el seleccionador espanyol i exentrenador del Iekaterinburg, Miguel Méndez.

L’Avenida i el València, que la temporada passada es va quedar a les portes de l’Eurolliga perquè en la prèvia va ser l’Schio qui va guanyar-se la plaça en joc –el Bourges també va anar a l’Eurocopa–tenen la plaça assegurada. El sorteig és el 15 de juliol.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)