Més esport

Paulí, aquell jove de la Masia, pot ser el ‘cupo’ sorpresa

ACB. L’aler gironí del MoraBanc, amb contracte amb el club andorrà, negocia la seva sortida per tornar al club blaugrana, on va ser un dels joves amb més anys becat en l’entitat

Oriol Paulí (Girona, 20/05/1994), el jove que més anys va estar becat a la Masia, s’ha convertit en les darreres hores en un dels jugadors més desitjats del mercat ACB, després que el MoraBanc perdés la categoria. Paulí, que ha tingut unes mitjanes de 6,4 punts i 3,6 rebots en 22 minuts de mitjana, té contracte en vigor amb el club andorrà però no continuarà al principat tot i que el president de l’entitat, Gorka Aixàs, ha manifestat el desig que el jugador continuï liderant el projecte per tornar a l’ACB. El seu contracte és massa alt per a la LEB Or, i el que s’està intentant és arribar a un acord perquè Paulí pugui sortir. L’ascens del Bàsquet Girona li va obrir les portes a Fontajau, però als seus 28 anys té encara corda per a estona i des del Barça l’han vist com un comodí perfecte per estar a la plantilla, segons va avançar el periodista Òscar Herreros. El principal punt a favor que té Paulí és que és cupo i ara mateix és la principal necessitat que té el Barça. Ara té Sergi Martínez, Mirotic i Abrines. També hi és Pierre Oriola, amb dos anys més de contracte, però el club està buscant una sortida al capità.

Dins la negociació que hi ha per portar Oriol Paulí, també hi ha un altre tema sobre la taula, i és l’interès del MoraBanc per poder comptar amb l’argentí Juani Marcos. Tot i que l’argentí, que té un any més de contracte, ha manifestat que si surt cedit del Barça li agradaria tornar a Lleida, la realitat és que a la plantilla que està fent Natxo Lezcano hi ha lloc per al jugador. A la plantilla andorrana, fins ara, s’ha ampliat dos anys el contracte de Nacho Llovet i hi ha l’andorrà Guillem Colom. Han rescindit ja el contracte passant per caixa David Jelinek, que ha anat a Múrcia, i Tunde, que ha marxat al Betis.

Caicedo, el jove més desitjat per tenir cedit

A hores d’ara si el català Michael Caicedo (21/06/2003) surt del Barça, el destí més probable seria anar cap al Barris Nord. L’ICG Força Lleida està esperant que el club blaugrana li digui quins dos jugadors pot tenir cedits aquest curs, després de tenir Badji i Juani Marcos la temporada passada. Tot i que inicialment semblava que l’uruguaià Agustin Ubal i l’argentí Juani eren els més factibles, ara sembla que en l’equació també hi pot entrar Caicedo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)