Eurocopa

La Penya es retroba amb vells coneguts a Europa

Repeteix contra rivals que ha tingut els últims dos anys i els principals perills són el Cedevita i l’Olimpija Ljubljana

El Joventut ja coneix els rivals que tindrà en la lligueta de l’Eurocopa que començarà l’11 d’octubre i la lliga regular acabarà el 29 de març. La Penya jugarà contra el Venècia, el Lietkabelis, el Cedevita Olimpija Ljubljana, el Frutti Extra Burasaspor, Bourg, Ratiophar Ulm, Brèscia, Cluj-Napoca i Prometey ucraïnès però juguen a Riga (Letònia).

La primera fase és una lligueta de tots contra tots, els vuit primers classificats passaran als vuitens de final i el format de competició serà el mateix que el curs passat. A partir dels vuitens de final les eliminatòries seran a partit únic a la pista de qui hagi tingut més bons resultats a la lligueta prèvia. El calendari amb els dies de joc i els horaris sortirà ja avui de maig. La Penya és un dels favorits després que el València, la Virtus de Bolonya i el Partizan, que estaven a la competició aquest últim curs, hagin fet el salt a l’Eurolliga. A l’acte hi ha assistit el president del Joventut Juanan Morales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)