ACB

Arriba Da Silva; marxa Willis

Bàsquet. ACB. El fins ara pivot de l’Alba (23 anys i 2m06) és l’aposta jove del Barça amb experiència a l’Eurolliga i l’espectacular pivot de la Penya decideix marxar cap a Venècia

Ja és oficial: Oscar Da Silva (Alba Berlín) serà blaugrana els pròxims tres anys. Una aposta jove (23 anys i 2m06), barata i que pot donar rendiment immediat després d’agafar experiència a la Bundesliga, on ha fet unes mitjanes de 18,5 punts i 6,7 rebots, i a l’Eurolliga, on també ha rendit: 8,8 punts, 3,5 rebots i 10,2 de valoració. Finalment el club ja ha comunicat a Oriola que no compten amb ell i miraran de rescindir el dos anys de contracte, mentre que Calathes va refusar una oferta del PAO i continuarà buscant destinació. Té contracte en el Barça. Finalment la Penya no podrà renovar Derek Willis, que era una de les grans apostes del mercat d’estiu, perquè el Venècia li ha gairebé doblat el que cobrava a Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)