ACB

La Penya té lligat Kevin Hervey (Virtus)

Bàsquet. L’aler pivot (2,07 m, 1996) serà el relleu de Derek Willis, que marxa al Venècia

Kevin Hervey (2,07 m, 1996) jugarà en el Joventut aquesta propera temporada 2022/23. El pivot arribarà a l’Olímpic procedent de la Virtus de Bolonya, que disputarà l’Eurolliga. El darrer curs, va acreditar 8,8 punts i 4,6 rebots en la lliga i 9,1 i 3,9 en l’Eurocopa, la competició en què seguirà jugant, ara com a verd-i-negre. Hervey, que va debutar en l’NBA amb els Oklahoma City Thunder el 2020 i que, abans de jugar a Itàlia, va passar pel Lokomotiv Kuban, rescindirà el compromís que tenia amb el club de l’Emília-Romanya i substituirà Derek Willis –la seva marxa al Reyer Venècia és oficial– en el joc interior de la Penya.

No hi arriba

El Joventut busca també un jugador que pugui ocupar les places d’u i de dos –un combo–, i s’havia fixat en Dee Bost (1,88, 1989), en el Galatasaray el darrer curs: 13,6 punts, 4,9 rebots i 7,1 assistències de mitjana per partit (17,7 de valoració en més de 33 minuts). Té passaport búlgar i les ofertes que li arriben són econòmicament superiors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)