Lliga femenina

Faustine Parra fitxa per l’Spar Girona

Tindrà llicència amb el Tordera-UNI Girona però estarà en la dinàmica del primer equip a la Lliga Femenina

L’Uni Girona i Faustine Parra (1,65 m, 2000) han arribat a un acord perquè la base francesa defensi la samarreta del conjunt gironí durant la pròxima temporada. La jugadora occitana tindrà llicència amb el Tordera – UNI Girona de Copa Catalunya, però estarà amb total dinàmica de l’Uni Girona. Berta Ribas, anunciada el passat dilluns al Tordera, també treballarà diàriament amb el primer equip del conjunt gironí.

Faustine Parra arriba després de completar una gran temporada al GEiEG, on ha militat els tres darrers anys. La base va fer una mitjana de 16,7 punts, 3,3 rebots, 2,3 assistències i 16,7 de valoració per partit a la Lliga Femenina2. Aquest darrer curs era la única jugadora vinculada amb l’Spar Girona del conjunt grupista, i s’ha trobat enmig d’una relació entre els dos clubs que s’ha acabat trencant.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “Difícil de dir si l’opció que la Faustine jugui a la Lliga Femenina Endesa a l’Uni Girona és un fitxatge o una renovació. El que sí que tenim clar, i donades les circumstàncies que van passar la temporada passada, és que ambdues parts teníem una espina clavada. Estem convençuts que la Faustine pot aportar moltíssim al primer equip i estem encara més convençuts que la Faustine és una jugadora que pot jugar perfectament a Lliga Femenina. Estem molt contents. És una jugadora que coneixem i amb moltes ganes de demostrar que aquest és un pas encertat”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)