ACB

Pierre Oriola tria el Bàsquet Girona

El jugador nascut a Tàrrega s’incorporarà al club presidit per Marc Gasol en els pròxims dies

El Bàsquet Girona continua confeccionant la plantilla després del seu ascens a l’ACB i té ben encarrilada la incorporació d’un jugador que apujarà el nivell. És Pierre Oriola, que tenia a sobre la taula ofertes del Baxi Manresa i del mateix Girona. El pivot blaugrana s’hauria decidit pels gironins, segons ha avançat RAC1. Oriola té contracte amb el Barça fins al 2024, i la idea és que el seu fitxatge pel conjunt presidit per Marc Gasol, amb qui va guanyar el mundial del 2019, es tanqui un cop rescindit del club blaugrana.

Sarunas Jasikevicius ja li hauria comunicat al jugador que no compta amb ell per a la pròxima temporada, fet que ajudaria a la seva sortida del club blaugrana. Oriola ha viscut un calvari amb les lesions la campanya passada, i quan ha estat disponible, Saras ha prescindit d’ell en múltiples ocasions. L’ala pivot de Tàrrega té clar que vol continuar sent un jugador important allà on jugui i tot indica que el Girona representarà per a ell una nova oportunitat de trobar-se com a jugador.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)