Lliga femenina

Spar Girona - València, un plat fort per començar

El calendari per primer cop és asimètric

La Lliga Femenina 2022/23 ja té el calendari de la seva lliga regular, que comença el 5 d’octubre i que presenta dues novetats. La més destacada és que les jornades ja no s’agrupen de manera simètrica. L’altra novetat és la presència de tres equips catalans, per primer cop des del 2019 gràcies a l’ascens del Barça CBS.

L’Spar Girona - València de la jornada 1 és el primer plat fort de la temporada, un duel que ja va obrir el foc el curs passat a Fontajau –jornada 2, l’Uni debutava a Vitòria contra l’Araski– i que tornarà a enfrontar el conjunt gironí amb l’equip que l’eliminava en la semifinal el curs anterior. El Cadí comença a casa contra el Jairis, l’equip que va pujar en la fase d’ascens. El que pujava directe, el Barça CBS, debuta en la competició a Leganés i, com a local, ho hauria de fer rebent l’Uni el 12 d’octubre tot i que la prèvia de l’Eurolliga podria fer que les gironines haguessin d’ajornar el partit. El conjunt de Sant Feliu de Llobregat rep, en la jornada 4, el Cadí. El Cadí - Spar Girona serà el colofó de la lliga regular, mentre el conjunt de l’Alt Urgell tanca la primera volta al Palau d’Esports contra l’Avenida.

La Supercopa, després

El primer títol FEB del curs es decideix a Vitòria, amb l’Araski com a amfitrió i Avendia, València i Spar Girona. La supercopa es disputa amb la lliga començada, quan ja s’hagi jugat la jornada 1, amb el format de final a quatre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)