Lliga catalana

Rècord de clubs catalans a la LEB i a la Lliga Femenina 2

Bàsquet. FCBQ. En total 46 clubs participaran a les Lligues Catalanes: ACB (4), Lliga Femenina (3), Challenge (2), Lliga Femenina 2 (10), LEB (7) i lliga EBA (20)

Les diferents Lligues Catalanes de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) ja estan definides. Enguany hi haurà fins a 46 clubs participant-hi, amb rècord en la categoria LEB (7) i en la Lliga Femenina 2 (10). L’ACB tindrà l’entrada del Bàsquet Girona cobrint la vacant del MoraBanc. Les semifinals seran el dimarts 20 de setembre: Baxi Manresa-Joventut (18.45 h) i Barça-Bàsquet Girona (21 h). La final serà el dimecres 21 (21 h) i no hi haurà partit pel tercer lloc. A la Lliga Femenina hi haurà les semifinals el 30 de setembre entre l’Spar Girona i el recentment ascendit Barça CBS (21 h), i el Cadí La Seu –vigent campió– jugarà contra el campió de la Lliga Femenina Challenge (18.45 h). La final serà el 2 d’octubre (12.15 h). A la LEB Or el debutant MoraBanc jugarà contra l’ICG Força Lleida a doble partit, i a la LEB Plata hi haurà cinc equips (Prat Joventut, Cornellà, Mollet, l’Hospitalet i Salou). Es jugarà en format de final a quatre: el guanyador del Salou-Hospitalet jugarà contra el Cornellà en la primera semifinal (1 d’octubre, 17 h) i el Prat Joventut, que dirigirà Albert Cañellas, jugarà contra el Mollet (19.30 h). La final serà el 2 d’octubre (19.30 h). A la Lliga Femenina Challenge es jugaran el títol a un únic partit el Lima-Horta i el Joventut el 25 de setembre (19 h). Finalment a la Lliga Femenina 2 els 10 equips es repartiran en tres grups que faran una lligueta i després una final a quatre. Les semifinals seran el 24 de setembre (17 h i 19 h) i la final, l’endemà (16.30 h). A la lliga EBA hi haurà cinc grups de 4 equips que faran una lligueta. Els millors de cada grup i els tres millors segons jugaran una final a vuit el cap de setmana del 24 i 25 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)