LEB Or

Lafuente, Carrera, Juani... i Cuéllar

Bàsquet. LEB Or. L’ICG Força Lleida continua encaixant peces que ja hi eren el curs passat amb Gerard Encuentra i els últims a continuar són el de Benavent de Segrià i l’ajudant Jordi Ribas

L’ICG Força Lleida continua agafant forma i encaixant peces per esvair dubtes sobre la pregunta que fan en la campanya de socis: La farem més grossa? El tècnic, Gerard Encuentra, ja té mig equip però li falten encara jugadors. A la continuïtat ja coneguda del lleidatà Albert Lafuente, s’hi han sumat tres renovacions més: la de l’estrella del curs passat Michael Carrera; també la gran revelació i un dels projectes de futur ACB de la lliga com és l’argentí del Barça Juani Marcos, i l’últim a segellar la continuïtat per a les dues pròximes temporades, David Cuéllar. El de Benavent de Segrià vol continuar creixent amb el club. En el capítol de fitxatges, de moment, només s’han tancat els de Fabio Santana i el portuguès Diogo Brito, dos jugadors que ja coneixen perfectament la lliga.

Ribas, també renovat

El que ha tingut el reconeixement a la seva feina és el tècnic ajudant Jordi Ribas, que no només continuarà com a entrenador ajudant d’Encuentra sinó que, a més, també s’incorporarà a la base del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)