Europeu

La selecció espanyola femenina sub-18 a la final de l’Europeu

Sis de sis per a la selecció espanyola femenina sub-18 en el campionat d’Europa que es disputa a Iràklio (Grècia). L’equip que dirigeix Bernat Canut, compta amb Irene Broncano (5 punts), Deva Bermejo, Marina Aviñoa (9) i Marina Asensio (8) i té també David Muñoz com a assistent del tècnic de l’Spar Girona, accedeix a la final després de derrotar França (54-36), amb qui compartia la condició de favorita. Lituània, que supera Alemanya en la segona semifinal (64-52), el rival aquest diumenge (20.15 h).

El triple de Carla Brito –màxima anotadora del partit amb 13 punts– a 3:23 per acabar el tercer quart (35-24), el contraatac que completava la jugadora canària i el triple amb què Alicia Florez tancava el tercer quart 41-26 deixaven el partit en franquícia per a l’equip de Bernat Canut. Marina Asensio des de 6,75 m (46-33) trencava el 0-7 francès a l’últim quart i els intents a la desesperada de França no servirien per capgirar la tendència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)