WNBA

Definida la lluita per l’anell de campiones

Chelsea Gray estableix en 33 punts el seu rècord anotador

Las Vegas Aces i les Chicago Sky, les franquícies en les què hi ha Chelsea Gray i Rebekah Gardner respectivament, son els favorits en el play-off de la WNBA, que comença aquest dimecres un cop tancada la fase regular. Els dos equips acaben primer i segon amb 26-10 i s’enfronten en la primera ronda a les Phoenix Mercury i a les Liberty de Nova York on hi ha Michaela Onyenwere. La primera eliminatòria és al millor de tres, mentre les semifinals i la final es decideix al millor de cinc.

Les Aces van lligar la primera plaça amb la quarta victòria seguida contra les Seattle Storm per 109-100 amb 33 punts de Gray, el seu sostre anotador en una temporada en què ja va ser MVP de la copa i està acreditant 13,2 punts, 6 assistències i un 48% en tirs de camp, a més de ser la tercera de la lliga en recuperacions i la quarta en assistències.

Les Sky tanquen la lliga segones amb el 82-67 sobre les s Mercury. Rebekah Gardner, que anotava 7punts en el darrer partit, aspira al guardó de rookie de la temporada als seus 32 anys. La MVP de la Lliga Femenina amb l’Spar Girona, que renovava amb l’Uni per a les dues properes temporades, du 8,4 punts de mitjana (54,2 % en tirs de camp) en 21 minuts sortint des de la banqueta en 33 dels 35 partits que ha jugat.

Connecticut Sun - Dallas Wings i Seattle Storm - Washington Mystics son els altres emparellaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)