ACB

Aíto, presentat com a entrenador del Girona

“És un altre gran dia en aquest procés de creixement del club. Aquesta temporada suposa un pas més a un nivell superior i creiem que ens ajudarà a créixer col·lectivament a tot el club i no només al primer equip” diu Jordi Plà i Comas en la posada en escena d’Aíto Garcia Reneses com a entrenador del Bàsquet Girona per al debut a l’ACB. El director esportiu del Girona destaca, sobre el tècnic, que sempre ha treballat al màxim nivell i amb aquesta capacitat didàctica i educativa i d’exigència al jugador. “Des del primer moment vam estar d’acord” sintetitza.

“Quan em va fer la proposta vaig pensar que la meva passió és entrenar, em fa il·lusió i el repte és tornar-ho a fer” diu l’entrenador, que sobre la confecció de la plantilla amb qui treballa des d’ahir apunta: “Estem oberts i espero que la puguem completar aviat. Tenim pocs jugadors i ens ajuden els joves però sempre és molt important poder entrenar. Ara hi ha la dificultat dels internacionals i lluitarem perquè es noti el menys possible”. “La il·lusió és molt bona, tot equip que puja fa que l’afició s’entregui i ho van demostrar esgotant els abonaments en qüestió d’hores. Ajuda a l’equip i aquesta energia es transmet” hi afegeix sobre l’equip, amb qui no es marca objectius concrets: “No em marco un límit ni en un objectiu o un altre. Molts cops la pressió pot als equips, els jugadors o els entrenadors.” “Hem de pensar en jugar al màxim del nostre nivell. La classificació és secundària i no em plantejo tant com jugar al màxim de les nostres possibilitats i que millori setmana a setmana o mes a mes”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)