Lliga femenina

Iho López fitxa pel Tenerife

Iho López (1,90 m, 1997) jugarà aquest curs al Clarinos Tenerife, que malgrat haver descendit la temporada passada segueix a la Lliga Femenina per la desaparició del Promete. La pivot blanenca, desvinculada de l’Spar Girona després de completar l’exercici amb fitxa del primer equip de l’Uni i jugar cedida al GEiEG el curs 2020/21, manté les seves cinc medalles amb la selecció espanyola en els europeus i mundials de formació –abans de la fallida etapa als Estats Units, per culpa d’un accident de trànsit–, com el seu major reclam .

1,5 punts i 2,3 rebots amb 2 de valoració en els 20 partits en què va aparèixer son les seves estadístiques mitjanes en la lliga, mentre en l’Eurolliga en 10 partits acabaria amb 0,5, 1 i 1. López arrossega problemes físics que en la seva etapa a Girona li impedien mantenir un ritme continu d’entrenaments. “Si le slesions la respecten podria seguir creixent i sumant per a l’equip, és capaç de fer nua mica de tot i sempre està disposada a ajudar el col·lectiu” apunta el que serà el seu entrenador a Tenerife, Claudio García. Les bases Gaby Ocete i Izaskun García i la pivot Esther Montenegro eren fins l’arribada de López tres de les quatre fitxes de formació d’una plantilla que encara s’ha de tancar i en la què també hi ha Aida Sheppard, Krisztina Raksanyi, Andjela Delic, Terezia Palenikova i Tijana Krivacevic.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)