ACB

El tècnic Carles Duran diu que volen ser el millor Joventut com més aviat millor

La Penya ha iniciat avui la pretemporada amb el primer entrenament

L’entrenador del Joventut Badalona, Carles Duran, ha manifestat en el primer dia de pretemporada que un dels primers objectius de l’equip és “ser el millor Joventut com més aviat millor”. El calendari que haurà d’afrontar el seu equip és exigent, amb la disputa de la Supercopa com a primer torneig oficial. “Quan hem estat el millor Joventut possible sempre han passat coses positives i aquest és el nostre primer repte” ha afirmat el tècnic, que ha reconegut afrontar una temporada “il·lusionant” en què el seu equip tindrà “molts reptes”.

El tècnic verd-i-negre també ha parlat dels nous fitxatges, i de l’escorta Kyle Guy ha explicat: “és un anotador que ens pot donar diferents registres” i ha destacat que el nord-americà ha arribat “amb gran il·lusió” a Badalona. “Té coses que ens pot fer més grans com a equip, encara que ara necessita un procés d’adaptació” Ha afegit. De William Howard, que s’incorporarà a l’equip els propers dies una vegada ha estat descartat per França per jugar l’europeu, Carles Duran ha destacat la seva “polivalència i talent físic” per jugar tant d’aler com d’ala pivot, així com “una experiència alta ” en venir d’un equip d’Eurolliga, l’Asvel Villeurbanne. De l’altre pivot, el nord-americà Henry Ellenson, l’entrenador del Joventut ha comentat que és un jugador que ja coneix l’ACB en jugar l’any passat al Monbus Obradoiro amb unes condicions que podrà “explotar” al Joventut atesa la seva “polivalència”. Per Carles Duran, aquests tres fitxatges “donen un plus més” a un grup que l’any passat ja va rendir a un nivell molt alt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)