ACB

El Joventut ja treballa per posar-se en forma

Bàsquet. La Penya inicia els entrenaments i el tècnic, Carles Duran, diu que l’objectiu és “ser el millor Joventut com més aviat millor”

El Joventut es va posar en marxa i va iniciar els entrenaments de pretemporada amb la intenció de posar-se en forma com més aviat millor. La Penya té un inici de temporada dur i malgrat disputar només tres amistosos vol arribar bé a la semifinal de la Lliga Catalana i a la semifinal de la supercopa. El conjunt badaloní encara no té tots els jugadors ja que no hi són Simon Birgander, Joel Parra ni Andrés Feliz, que estan amb les seves seleccions. William Howard encara no ha arribat.

L’entrenador, Carles Duran, va manifestar després del primer dia de treball que un dels primers objectius de l’equip és “ser el millor Joventut com més aviat millor”. El calendari que haurà d’afrontar l’equip és exigent, però el tècnic diu que tenen ganes d’afrontar una temporada “il·lusionant” en què el seu equip tindrà “molts reptes”.

L’entrenador verd-i-negre va parlar dels nous fitxatges, i de l’escorta Kyle Guy va dir que és un anotador que els pot donar “diferents registres” i va destacar que ha arribat “amb gran il·lusió” a Badalona. “Té coses que ens poden fer més grans com a equip, encara que ara necessita un procés d’adaptació.” De William Howard, que s’incorporarà a l’equip els propers dies, una vegada ha estat descartat per França per jugar l’europeu, Carles Duran va destacar la “polivalència i el talent físic” per jugar tant d’aler com d’aler pivot, així com “una experiència alta” ja que ve d’un equip d’Eurolliga, l’Asvel Villeurbanne. De l’altre pivot, el nord-americà Henry Ellenson, l’entrenador de la Penya va comentar que és un jugador que coneix l’ACB, ja que va jugar l’any passat a l’Obradoiro, té unes condicions que podrà explotar al Joventut i és molt polivalent. Per Carles Duran, els tres fitxatges “donen un plus més” a un grup que l’any passat ja va rendir a un nivell molt alt.

CARLES DURAN

Quan hem estat el millor Joventut possible sempre han passat coses positives i aquest és el nostre primer repte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)