Europeu

Scariolo descarta Sima i Colom per a l’europeu

Bàsquet. El seleccionador espanyol ha agraït al pivot gironí i al base andorrà del Bàsquet Girona la feina feta en la concentració

El seleccionador espanyol Sergio Scariolo va descartar el gironí Yankuba Sima, del Reyer Venècia, i l’andorrà Quino Colom, del Bàsquet Girona, per a l’europeu, que es disputarà de l’1 al 18 de setembre en quatre seus: Alemanya, la República Txeca, Georgia i Itàlia. El tècnic s’ha quedat amb catorze jugadors per continuar la preparació i d’aquí a uns dies n’haurà de descartar dos més. Sergio Scariolo va agrair als dos jugadors la feina que han fet en la concentració de la selecció espanyola. Quino Colom i Yankuba Sima ja no seran presents en els dos partits de la fase de classificació per al Mundial 2023 que l’equip estatal jugarà demà al Navarra Arena de Pamplona contra Islàndia i aquest dissabte contra els Països Baixos a Almere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)